Оскільки батько мав хороші зв’язки, він мене влаштував на високу посаду. Але незабаром я заявив, що мене цікавить інша робота. Дізнавшись що я хочу робити, волосся батька дибки стали.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Батьки мої дуже шановні люди у нашому місті. Батько мій працює у мерії, має багато зв’язків у впливових колах. Мама моя юрист у єдиному заводі, який є основним джерелом доходу для мешканців нашого міста. Нашу сім’ю знає багато людей, освічених людей мало в нашій місцевості. Батьки мені з самого дитинства вселяли, що я маю здобути шановну професію, щоб підтримувати статус нашої родини. Батько мав багато зв’язків у сфері нафтовиробництва та нафтовидобутку, тому він наполягав на здобуття відповідної професії.

Я тоді мало що розумів у житті і просто довірився вибору батьків. Однак навчання мені не особливо подобалося. Мені просто було нудно у цій галузі, я був не на своєму місці. Проте я слухняно закінчив бакалавріат. Батько через знайомих мене влаштував одразу на високу посаду. У тому, щоб стежити за цифрами та документацією, було мало задоволення, але я пропрацював так чотири роки.

Advertisements        

Я добре заробляв, але гроші не приносили задоволення. Був я постійно у nоганому настрої. Потім зауважив, що мені дуже подобається щось збирати. Мене завжди цікавили дрібні механізми. Згодом я навчився в них розбиратися. Знайомі приносили до мене свою поламану техніку. Рішення піти з роботи далося мені нелегко. Батьки були в люті; -Де це бачено, щоб начальник відділу відмовився від своєї посади на користь роботи різноробочого? Батько погрожував тим, що перестане зі мною спілкуватися, але я собі все вже вирішив. Тепер моя робота приносить мені задоволення.

Advertisements