Свекруха вважала невістку дочкою, і дізнавшись про свою ваrітність, першей справою розповіла про це невістці. Це і стало її головною помилкою

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Андрій з майбутньою дружиною познайомився в універі. Вони відразу ж полюбили один одного і одружилися. У матері Андрія, Олесі Сергіївни, були дуже теплі стосунkи з невісткою. Вона відразу дала всім зрозуміти, що невістка для неї – як рідна донька. Одного разу вона вирішила зайти до Ані в гості, поки сина не було вдома. Вона захопила по дорозі рулетик до чаю і побігла до невістки пліткувати. Раптом Олеся побачила, що невістка якась сумна, задумана вся… вона й запитала, що не так.

– Розумієте, Олеся Сергіївна, ми дуже хочемо дитинку, але у нас… у нас не виходить, і цей факт виводить мене з себе. – Знаєш, kохана, — почала свою розповідь Олеся, — до моєї першої ваrітності у нас з чоловіком теж довгий час не виходило. Я буквально жила з думкою, що я неповноцінна жінка. Наша сім’я розвалювалася на частини, чоловік почав багато пити, часто ночував не вдома, багато кричав на мене… тоді я вирішила розслабитися, адже з-за своєю тривожністю я б позитивних результатів не досягла. І як ти думаєш? Я заваrітніла… А недавно вона, дізналася про другу ваrітність, але я поки ще нікому про це не говорила. Ти перша, кому я кажу про це!

Advertisements        

– І ви думаєте, залишити дитину? – здивовано запитала Аня. – Звичайно, ліkар сказав, що ваrітність після 40 несхожа на ваrітність до цього віку, але я впораюся. Раз Бог послав мені ще одну дитину, значить, все вийде. Після цієї розмови і син, і наречена відвернулися від Олесі. Син взагалі говорив, що мати ганьбить їх сім’ю. Олеся все ж вирішила наро дити, незважаючи на всі отруйні слова на її адресу. У день виписки до неї з букетом і з купою іграшок для брата приїхав Андрій. Виявилося, Аня наговорила гидоти йому про маму, і він навіть повірив спочатку, але потім, зрозумівши, що Аня дуже гнила людина, подав на роз лучення.

Advertisements