Стас при першій же зустрічі зрозумів, що з тещею буде не легко. Але щоб до такої міри, він собі не уявляв

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Стаса теща не злюбила одразу. Чому? Незрозуміло. Стас флегматичний чоловік, привів дружину в будинок, побудований власними руками, заробляє пристойно, дружину любить і поважає, не має шкідливих звичок… У тещі вибуховий, агресивний характер. І впевненість у тому, що стримувати емоції шкідливо для дорогоцінного здо ров’я… Стас передає через дружину привіт тещі. – На біса мені його привіти! – теща кричить в телефон так, що навіть без гучного зв’язку зять її чує. – Обійдуся без привітів!

Стас два тижні не згадує ім’я тещі. – Твій чоловік невихований хам! – репетує теща. – Слова доброго від нього не дочекаюся! Але особливо теща взъярилась, коли дочка вирішила віддати трирічного сина в дитсадок, а сама вийти на роботу. – Мого Мишка в дитсадок?! – репетувала теща в телефон. – Як вам з чоловіком не со ромно!  І ти ще будеш стверджувати, що твій чоловік добре заробляє?! Де це “добре”, якщо жене тебе на роботу. Значить він не в змозі забезпечити сім’ю! Куди він витрачає гроші?! Але тут вже Ганна не витримала. – Припини зараз же! – на тій же гучності відповіла дочка матері. – Ніхто нікуди мене не жене! Я сама хочу працювати!

Advertisements        

Тому що, на відміну від тебе, не хочу сидіти вдома! І я люблю свою роботу! Що тобі зробив Стас, що ти постійно наскакиваешь на нього?! Образив?! Ні! Крім поваги нічого ти від нього бачити не могла! Пограбував?! Так нічого у тебе грабувати! Дочку повів?! Так я сама за нього пішла! Тому що любила і люблю! Досить ганьбити мого чоловіка! Від такої відповіді дочки мати замовкла на тиждень. Але потім знову взялася за своє. Не минає дня, щоб яким-небудь чином не зачепити зятя. Ганна не знає, як бути? Змусити матір поміняти ставлення до зятя не може. Відрізати всякі контакти з нею теж не вирішення nроблеми. Адже це мама, та сама, що пестила і взростила дочку. Як їй бути?

Advertisements