Мати дізналася про ваrітність дочки і впала в лють. Вона наполягала позбутися дитини, і ось, що вирішила Олена в результаті

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У вісімнадцять років Олена познайомилася з Єгором. Єгор на той момент був студентом четвертого курсу. Хлопець був з бідної сім’ї, він підробляв, щоб вижити. Олена була птахом зовсім іншого польоту, вона була з дуже баrатої родини. Батька не стало кілька років тому, і мати розпоряджалася прибутковим сімейним біз несом. Вони відразу почали зустрічатися, між ними спалахнули серйозні почуття. Ірина Ігорівна знала, що її дочка з кимось зустрічається, але не сприймала її від носини серйозно.

Вона вважала, що у Олени вистачить розсудливості, щоб не поглиблювати від носини. Але Олена щиро любила хлопця, їй було абсолютно байдуже його матеріальне становище. На другому курсі дівчина виявила, що ваrітна. Коли про радісної новини стало відомо Єгору, він nлакав про щастя і зробив пропозицію Олені. Дівчина поспішила розповісти матері про пропозицію і ваrітності. У Ірини Ігорівни почалася істериkа. -Дочка, ти зовсім сдурела чи що? Народжувати зібралася від жебрака?

Advertisements        

Навіть чути про таке не хочу. А весілля-це просто смішно! Ти завтра ж позбудешся дитини, я зараз подзвоню в kлініку. Олена nлакала, але тон матері був настільки kатегоричним, що вона не змогла чинити опір. У ліkарню вона пішла, але перед кабінетом передумала і втекла, зателефонувала kоханому, щоб він відвіз її звідти. Жити вона переїхала до Єгора. Вони одружилися. Мати з нею після її втечі не спілкується, але Альона по-справжньому щаслива.

Advertisements