Я йшов на побачення повний радісних очікувань, але мене там зустріла дівчина не та, якою вона представлялася. До цього ми спілкувалися півроку з Оленою по інтернету, і вона приховувала від мене свій недуг. Я мало квіти не виронив, коли побачив її.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Рік тому я познайомився з однією дівчиною в інтернеті. Все сталося на одній сторінці по садівництву. Я дуже люблю рослини, на жа ль, у мене немає свого городу та земельної ділянки, але навіть у міській квартирі я вирощую всяку всячину. У нас з дівчиною, яка була зареєстрована як “Олена”, зав’язалася дискусія про кращі сорти помідора під одним з постів у групі. Потім ми перебралися в особисті повідомлення. Так, власне кажучи, ми і познайомилися. В процесі спілкування з’ясувалося, що ми не тільки до рослинності разом небайдужі, але і взагалі у нас дуже багато спільних захоплень. Ми спілкувалися приблизно півроку. В процесі я зрозумів, що закохався у людину спілкуючись через смартфон.

Ми могли розмовляти по телефону годинами, ділилися один з одним всім, що відбувається в нашому житті. Олена навчається заочно на факультеті програмування. Бачив я тільки кілька селфи, але мені дуже сподобалося те, як вона виглядає. Я став запрошувати Лену на побачення, але чомусь вона відмовлялася. Ми живемо в одному місті, тому це не повин но бути nроблемою. Вона знаходила різні приводи, щоб перенести побачення. При цьому я відчував, що теж їй подобаюся. Якось я проявив наполегливість, тоді вона сказала: -Добре, я прийду, тільки мені здається, що ти в мені розчаруєшся. Я тоді про себе подумав, що вона так говорить через невпевненість в собі.

Advertisements        

Ми домовилися зустрітися в кафе. Я йшов на побачення повний радісних очікувань. Кафе досить велике, я не відразу її знайшов, тому подзвонив: -Олен, ти де? -Столик зліва біля вікна, там ще декоративна рослина стоїть. Я трохи квіти не виронив, коли побачив її. Вона була в ін валідному візку. Перші кілька хвилин у мене був ступор. Я просто не очікував такого. Але швидkо взяв себе в руки. -Чому ти мені не казала? Олена сумно знизала плечима. -Розчаруюся? Дурниці які! Але розкажи мені тепер все! Виявилося, що Олена два роки тому потрапила в ава рію, після якої у неї паралізувало нижні кінцівки. Вечір ми провели відмінно, після кількох побачень стали зустрічатися. Ми з Оленою готуємося до весілля. Я ніколи раніше не думав, що у мене будуть відносини з дівчиною з ін валідністю, але скажу вам так, для kохання це зовсім не перешkода.

Advertisements