Після запитання сина, Аня вирішила покопатися в телефоні чоловіка. А від того, що вона там побачила, мало не провалилася крізь землю від со рому

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Аня спокійно лягла спати, бо Льова її попередив, що цієї ночі прийде пізно. Вони з колегами в офісі вирішили цієї п’ятниці відпочити і відірватися по повній, бо тиждень був напруженим. Вранці Лев міцно спав, а Аня вирішила піти з сином в зоопарк, погода за вікном була дуже приємною. Але зайшовши в кімнату сина, дитина тут же поставив питання: – Мамо, А хіба перекидаються тільки в ліжку? Я думав, що тільки в спортивному залі… Аня спочатку не зрозуміла, про що це її 5-річний син говорить, а потім дитина пояснила: – Просто ТАТО вчора по телефону з кимось говорив. Він сказав так: «Покувиркалісь ми з тобою в ліжку, сусіди позаздрити повин ні … ».

Аня не вірила тому, що чує: невже Лев зраджує? А може син щось наплутав, але не міг же дитина сам таке скласти. А потім до ані стало доходити, адже була куnа натяків, а вона на все закривала очі. Лев став часто затримуватися на роботі, кудись йшла велика частина його грошей, він став менше їсти вдома, а приходив вже ситим, і телефон поставив на блокування пальцем. Поки чоловік міцно спав, Аня взяла його телефон, розблокувала його пальцем і замкнулася у ванній. Там вона знайшла дивний контакт “Василь Петрович”, відкрила листування – це була вона, його kоханка. Від того які теми чоловік обговорював з цією жінкою у ані волосся дибки встало, щоки почервоніли від со рому.

Advertisements        

Після обіду Лев прокинувся. Він тут же схопився свого телефону, а потім сказав дружині, що наступного тижня знову затримають на роботі, у них там перевірки і звіти… – І справи з Василем Петровичем, так? – Так ти все знаєш … тобто ти капалася в моєму телефоні? Чи знаєш, такі речі подружжя не робить, тобто у тебе просто так довіра nропало до мене? – Ти зараз стрілки не переводь. Ти мені тут зрад жуєш, а мені щось про довіру говориш. Поки йшов процес роз лучення Аня ночувала в дитячій сина. А потім назавжди зникла з життя Лева. А так званий «Василь Петрович», переїхала до Лева жити, але на довго не затрималася. Вона була хороша тільки в ролі kоханки, а не дружини. Тому Лев залишився зовсім один.

Advertisements