Коли хлопець кинув нашу ваrітну доньку, Люба зовсім з глузду з’їхала. А нещодавно вона таке заявила, аж в розумі не вкладається

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моїй доньці всього 18 років, у неї була не відбулася любов, так буває, все ж вони молоді. Хлопцю Любочки було всього 19 років. Вони ще в коледжі вчилися, мріяли після навчання квартиру зняти, одружитися. Але всі плани змінилися з моменту, коли Люба зрозуміла, що ваrітна. У цей момент хлопець, який обіцяв їй прекрасне майбутнє-зник. Не зміг він прийняти те, що тепер стане батьком і потрібно думати в 19 років про сімейне життя. Я хотіла натякнути дочки про те, що може вийде позбутися від дитини, все ж вона сама ще дитина, у неї все життя попереду, зараз не найкращий час для nологів.

Але вона мене і слухати не хоче, твердо вирішила, що буде народжувати. Тільки через гормоні, і важке розставання, і зради хлопця моя Любочка з глузду з’їхала. Вона нічого і чути не хоче про свого kолишнього і вирішила, що до дитини він ніяк не пови нен бути причетний. Вона називає біологічного батька дитини-донором. І в кінцевому підсумку сказала, що навіть по батькові його ставити не буде. Я запропонувала доньці поставити по батькові нашого діда, так мої подруги в молодості робили, якщо хлопці від них йшли.

Advertisements        

Але у дочки був свій план,вона замість по батькові хоче поставити синові-матч. Наро диться дитина, назвемо його ігор, а по батькові буде – Любович. Це ж сміх якийсь, ганьба. А як над ним в школі сміятися будуть, бідному синові все життя цим зіпсує. Чоловік каже, що не потрібно розводити паніку завчасно. Може Люба як наро дить, так і заспокоїться. Тим більше зараз гормони вирують, вона ще від розставання не відійшла, та й юнацький максималізм свою роль грає. Подруги теж кажуть, що варто почекати і даремно не панікувати, тільки нерви свої псування. Але їм всім легко говорити, а мені страաно, Залишилося 4 місяці до nологів, а дочка все ніяк не заспокоюється.

Advertisements