Ірина побачила літню пару, яка ніжно обіймалася на парку. Вона стала див ною, подруга не розуміла, що з нею. Але тільки вона знала, що цей чоловік її батько.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У пар у поважному віці випадки зрад спостерігаються вкрай рідко, але якщо таке і трапляється, це особливо низько і підло. У цій історії все трапилося вкрай несподівано. Ірина гуляла разом зі своєю подругою у парку. Вони обидві були з однієї групи в універі і часто після навчання гуляли разом, ходили до кафе тощо.

Дівчатка були знайомі ще з самого дитинства і вважають одна одну рідними сестрами, через це багато хто навіть думає, що в них справді є kровний зв’язок. І ось, був звичайнісінький весняний день, подруги як завжди гуляли парком, як раптом Ірина побачила парочку, досить стару, яка ніжно обіймалася на лаві в парку. Помітивши пару, Ірина з широко відкритими очима ще пару хвилин витріщалася на них, а її подруга лише сказала, мовляв, як мило.

Advertisements        

Після ще кількох хвилин прогулянки, подруга помітила, що Ірина якась дивна, але сама сказала, що вона просто втомилася трохи і все. Дороrою додому Ірина сама не могла повірити, що щойно побачила. А річ у тому, що чоловіком у тій парочці був її батько… з незнайомою жінкою, яку Ірина бачила вперше в житті, адже на мамі Ірини її ж батько одружений уже понад 20 років. І після всіх цих років він просто так вирішив їй зра дити… Ірина не розповіла мамі про це, але вона не може так само сприймати батька як раніше.

Advertisements