Коли батьки дізналися ким є хлопцем дочки, не знали куди діватися від со рому.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Марина стала дружиною Андрію в двадцять років. Через два роки у них наро дилася дочка, Христина. У хрещені дочки покликали Макса, кращого друга Андрія. Макс якось відразу прикипів до дівчинки. Часто приходив, приносив подарунки, грався з нею. Коли Христині виповнилося три рочки, він регулярно, у вихідні, брав її гуляти, водив в цирк. Коли стала ще старше, Макс почав обдаровувати хрещеницю дороrими подарунками. У Макса ніяк не виходило створити сім’ю. Два рази одружився, два рази роз лучився.

Своїх дітей у нього не було, і ми розуміли, що в нашій Хрісті він знаходить віддушину. І що цікаво, дівчинка дуже любила свого хрещеного. Дуже раділа його приходу. Практично не відходила від нього. Марина і Андрій були тільки раді. І у дівчинки є навчений досвідом друг, і Макс не відчуває себе самотнім. Лише трішки ревнували, особливо мати. Адже своїми сеkретами дочка ділилася не з мамою, а з хрещеним… Хрісті підросла, закінчила школу, вступила до університету. Якось натякнула мамі, що у неї є молодий чоловік. Макс став приходити до них все рідше. Іноді відмовлявся від прямих запрошень.

Advertisements        

Посилався сильною зайнятістю. Марина з Андрієм розуміли, що щось відбувається, але ось що. Андрій намагався поговорити з другом, зрозуміти в чому його nроблеми, може доnомогти. Але той не дав ніякої зрозумілої відповіді, чим дуже засмутив друга. Адже Андрій нічого не приховував від Макса. А той… Новина про те, що Макс і є хлопець їх Христини, вразила батьків дівчини, як грім серед ясного неба. Андрій сильно nосварився з другом. Марина влаштувала дочці”головомийку”. У відповідь та зібрала речі і пішла до Макса… Марина з Андрієм ніяк не можуть зрозуміти-як? Він її качав на руках, годував з соски, попку підтирав. Вона ж йому як дочка! Де, коли і як могло таке статися, що між ними виникла любов?!

Advertisements