Сусідка прийшла до Алли і повідомила, що коли та була у матері, чоловік з якоюсь дівчиною прийшов в їх будинок. Алла не відразу повірила сусідці.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Зра ди бувають особливо болючими, коли ти цій людині багато років до цього довіряв… Ось, наприклад, історія Алли. На даний момент їй вже 46 років, і вона тільки нещодавно роз лучилася з чоловіком, а все через його жа хливу зра ду. Все сталося дуже несподівано. У таких пар, як вони, у віці, зради – річ рідкісна, але Аллі сильно не пощастило. Це був звичайний недільний день. Алла сиділа вдома і дивилась телевізор, так як тільки закінчила генеральне прибирання. Раптом до неї постукали, що було див ним, адже гостей вона не чекала, та й час вже був пізній.

Алла відкрила двері, а там стояла її сусідка, баба Надя, з трохи сумним обличчям. Алла запросила її в будинок, чаю попити, поговорити, але Надя сказала, що вона не з самими благими звістками завітала. Вона розповіла, що поки Алла гостювала у своєї матері в селі, її чоловік водив kоханку у їхній будинок, де вони прожили довгі і начебто щасливі роки. Алла була в шоці від почутого. Вона завжди була впевнена, що її kоханий чоловік не здатний на таке, а тут ось тобі і на! Алла лише подякувала сусідку, що та не стала приховувати правду.

Advertisements        

Весь наступний день бід на жінка собі місця не знаходила, чекала, поки чоловік повернеться додому, щоб поговорити з ним, а він все відмовлявся від розмов, списуючи все на втому. І ось він, нарешті, він повернувся не так пізно, як у попередні дні, сів за стіл на кухні, Алла налила чоловікові супу, а той ще й запитав, чому вона така похмура. – Я все знаю, вистачить прикидатися. Після цих слів, чоловік навіть не зміг підняти свій погляд на Аллу, лише зібрав речі і пішов. Навіщо було зрад жувати, якщо самому буде со ромно потім за це?!

Advertisements